Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en juliana
- 250 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 chicharros (aprox. 500 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1952 kJ / 467 kcal
- Protein
- 39.41 g
- Karbonhidrat
- 21.17 g
- Yağ
- 22.28 g
- Lif
- 5.06 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Merluza a la gallega
40 Min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Bonito a la riojana
50 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min
Congrio con guisantes y mejillones
35 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min