Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 56.1 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Vitello tonnato
25h 30min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Spezzatino alla birra scura
13 Std. 30 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Faraona al vino rosso
1h 30min
Spezzatino al Barolo
5h 40min
"Uccellini scappati"
40 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min