Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 56.1 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla monzese
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto al Barolo
30min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Risotto all'Amarone
35min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Polenta e bruscitti
2h 20 min.
Faraona ai funghi porcini
1u. 10min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min