Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Ei (E)
- 10 g Sonnenblumenöl (E), etwas mehr zum Bestreichen
- 10 g Essig (H)
- 50 g Wasser (W)
- 1 TL Salz (W)
- 1 Prise Kurkuma, gemahlen (F)
- 250 g Dinkelvollkornmehl (H), etwas mehr zum Bemehlen
- 1 grüner Paprika (E), in Stücken
- 200 g frische Champignons (E)
- 80 g Zwiebeln (M), halbiert
- 3 Knoblauchzehen (M), halbiert
- 5 g frischer Ingwer (M), geschält
- 100 g reife Paradeiser (H), in Stücken
- 70 g Tomatenmark (F)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen (M)
- 150 g Mozzarella (E)
- ½ Bund Basilikum, frisch (F)
- 2 weiße Fischfilets, ohne Haut (z.B. Saibling, Forelle), (W), ca. 200 g
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1912 kJ / 456 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 godz. 45 min
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50min
Mohnstrudel dampfgegart
1 Std. 30 Min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Fisolenfleisch
1h
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1h
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1h
Gemüsegulasch
1h
Polenta-Hendl-Eintopf
40min
Kürbisgulasch
45min