Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Karotten, in Stücken
- 150 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser, kalt
-
200
g Schlagobers
veya 200 g Kokosmilch - 1 TL Maisstärke
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Currypulver
- 1 EL Honig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Chili, gemahlen
- 1 EL Zitronensaft
- 600 g Fischfilets (z. B. Zander, Waller, Lachsforelle, Heilbutt, Scholle), in Stücken (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1540 kJ / 367 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kokoscurry mit Huhn
45min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50min
Fischcurry
45min
Fischgulasch
40min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1h 20min
Dorsch-Curry
35min
Zandergulasch
45min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30min
Polenta-Hendl-Eintopf
40min