Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Karotten, in Stücken
- 150 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser, kalt
-
200
g Schlagobers
veya 200 g Kokosmilch - 1 TL Maisstärke
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Currypulver
- 1 EL Honig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Chili, gemahlen
- 1 EL Zitronensaft
- 600 g Fischfilets (z. B. Zander, Waller, Lachsforelle, Heilbutt, Scholle), in Stücken (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1540 kJ / 367 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorsch-Curry
35min
Polentaauflauf mit Schweinsragout
1h 50min
Fischgulasch
40min
Gemüsereis mit Huhn, Asia-Style
55min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Polenta-Hendl-Eintopf
40min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Zandergulasch
45min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Rindsrouladen mit Eierschwammerl-Frischkäsefüllung
1h 15min