Polenta-Hendl-Eintopf

Polenta-Hendl-Eintopf

3.3 151 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • frische Petersilie (H), Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Karotten (E), in Stücken
    350 g
  • Pastinakenwurzeln (F), in Stücken
    150 g
  • Wacholderbeeren (F)
    4
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt (E), siehe Tipps
    80 g
  • Wasser (W)
    800 g
  • Salz (W), nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Ingwer, gemahlen (M)
    1 Msp.
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (W)
    1 ½ TL
    ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Hendlbrustfilets, ohne Haut (H)
    300 g
  • Polenta (E), siehe Tipps
    50 - 80 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen (M)
    1 Msp.
  • Paprikapulver, edelsüß (E)
    1 TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 841 mg
Protein 21 g
Kalori 1010 kJ / 241 kcal
Yağ 3 g
Lif 7.1 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 33 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...