Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter

Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter

3.8 198 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Wasser
    1000 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Spinat, frisch in groben Streifen
    300 g
  • Topfen, 20% Fett (am besten Ziegentopfen)
    250 g
  • Eidotter
    2
  • Weizenmehl, griffig
    100 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
    ¼ TL
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    120 g
  • gemischte, getrocknete Kräuter (Bergkräuter siehe Tipp)
    1 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 16 g
Kalori 2077 kJ / 496 kcal
Yağ 35 g
Lif 25 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...