Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di strutto
- 10 g di sale
Farcitura
- 100 g di Provolone semipiccante a pezzi (1-2 cm)
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodorini ciliegia
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di olive nere denocciolate a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 18.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Minestra di fave con cicoria
50min
Panzerotti
5h
Pitta rustica salentina
1h 40min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Cartellate
1 godz. 5 min
Pucce
7 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Pizza barese ai pomodorini
2h