Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Spiedini di polpette alle zucchine
1 Std.
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min
Cordon bleu
30 Min
Struffoli
1 Std.
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Gattò di patate
1h 30 min
Pizzette fritte
1h 55min
Gattò di patate
1h 30 min
Crocchette di pesce alla menta
10 Std.
Cartucce napoletane
1h 30 min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min