Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto per pizza
- 350 g di farina forza 380 W + q.b.
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 120 g di acqua fredda
- 5 g di sale
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina forza 180 W + q.b.
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Taralli sugna e pepe
4h
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Parigina TM6
5h 30min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5h 20 min.
Danubio salato
3 Std.
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Pizzette fritte
1h 55 min