Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 15 pezzi
- Kalori
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Protein
- 73.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 98.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 29.6 g
- Sodyum
- 4699.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Focaccia barese TM6
4 godz.
Pucce
7h
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min