Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 15 pezzi
- Kalori
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Protein
- 73.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 98.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 29.6 g
- Sodyum
- 4699.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia barese
2h 55 min.
Pucce
7 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3 Std.
Cartellate
1 Std. 5 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Pettole pugliesi
3 Std.