Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo di calamari
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di anelli di calamaro
- 30 g di vino bianco secco
- 80 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Macco di fave
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fave fresche, sgusciate
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1373.3 kJ / 328 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 21.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 500.5 mg
Alternatif tarifler
Sarde a beccafico
35min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Crema di fave al finocchietto
50 min
Granita di gelsi
15min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Cavati con le fave
13 godz. 20 min
Caponata alla catanese
1h
Panelle
1h 25min
Gelo di anguria
3h 30 min
Pesto alla trapanese
20 min