Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 克 冷開水
- 15 克 醬油
- 5 克 糖
- 15 克 蕃茄醬
- 1 茶匙 太白粉
- 1000 克 水 (川燙用)
- 10 克 米酒
- 25 克 薑, 切片
- 300 克 大腸頭, 切片
- 15 克 花椒油
- 1 茶匙 花椒粒
- 10 克 蒜頭, 切片
- 15 克 蔥, 切段(5公分)
- 30 克 酸菜, 切片
- 15 克 鹽味花生, 烘烤
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 19.1 g
- Lif
- 1 g