Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 gousses d'ail
- 20 g de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 20 g de pain blanc rassis
- 30 g de concentré de tomate
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de sauté de veau, détaillé en cubes (2 cm)
- 200 g de vin blanc sec
- 500 g de petites pommes de terre, type rattes
- 350 g de petits pois frais ou surgelés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2553 kJ / 610 kcal
- Protein
- 58.5 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbure
1h 10min
Axoa d'agneau
55min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 phút
Alicuit de canard
1h
Estouffat toulousain
2 Std.
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Colombo de porc
1h 15min
Veau aux olives
1h
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Sauté de veau Marengo
55min
Osso-buco
1h 20 phút