Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 gousses d'ail
- 20 g de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 20 g de pain blanc rassis
- 30 g de concentré de tomate
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de sauté de veau, détaillé en cubes (2 cm)
- 200 g de vin blanc sec
- 500 g de petites pommes de terre, type rattes
- 350 g de petits pois frais ou surgelés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2553 kJ / 610 kcal
- Protein
- 58.5 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alicuit de canard
1 godz.
Thon encebollado
1 godz. 15 min
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Alouettes provençales
1h 30min
Poulet au basilic
2 godz. 30 min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Veau aux olives
1 godz.
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50min
Epaule de veau à la normande
1 godz.
Estouffat toulousain
2 godz.
Axoa d'agneau
55min
Garbure
1h 10min