Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 220 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 2 clous de girofle
- 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
- 100 g de lardons
- 500 g de vin rouge
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4439 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 122.5 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbure
1h 10min
Lapin marengo
1h
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Goulasch
50min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Mijoté de porc au paprika
40min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Pintade au chou
1h 10min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Veau Marengo
55 Min