Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 łyżka oleju arachidowego
- 50 g zielonej pasty curry lub Massaman
- 400 g mięsa wołowego, (np. łopatka, polędwica), pokrojonego w 1 cm paski
- 250 g śmietanki kokosowej
-
20
g cukru trzcinowego, nierafinowanego
veya 20 g cukru palmowego - 50 g sosu rybnego
- 50 g pasty z tamaryndowca
- 400 g mleczka kokosowego
- 250 g ziemniaków, pokrojonych na 2 cm kawałki
- 1 laska cynamonu
- 2 liście limonki Kaffir, suszone
- 2 łyżki kolendry, świeżej, tylko liście, posiekanej
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1902.6 kJ / 454.7 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 23.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 765.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wołowina w czerwonym winie
2h 10min
Szybkie ragoût z jagnięciny
50min
Wieprzowina z trawą cytrynową (Kuruma iraichchi) z kokosowymi roti
2h
Tagliatelle z wołowiną i gorgonzolą
1 godz. 45 min
Kofty z jagnięciny i chutney z mango
3 Std. 10 Min
Wołowina teriyaki z ryżem
1 godz. 50 min
Wieprzowina w sosie z czarnej fasoli
30min
Kwaśne curry rybne (Fish ambul thiyal)
1h
Tagine z jagnięciną
50min
Curry z jagnięciny i papryki (Bhoona Gosht)
1h 15 min
Wołowina na ostro z fetą cytrynową
30min
Zupa Pho
1h 20min