Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de tocino entreverado curado (en trozos)
- 1500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 150 g de judías verdes redondas frescas (en trozos)
- 50 g de guisantes congelados
- 2 ramitas de romero fresco
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 peras (en trozos)
- 100 g de tirabeques
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 11.58 g
- Karbonhidrat
- 10.97 g
- Yağ
- 17.01 g
- Lif
- 4.73 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de ajo con pescado
45 Min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1 Std.
Caldo gallego exprés
30 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1 Std.
Nabos con patatas
1 Std. 50 Min
Espaguetis con albóndigas fantasmagóricos
1 Std. 25 Min
Sopa de los hortelanos
30 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min