Uyumlu sürümler
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tisana dissetante alle erbe
25min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Hummus di fave (vegan)
45 min
Spiedini di seitan e verdure
50min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Barrette arancia e cacao
2h 10min
Jambon persillé
2h
Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)
32h 50min
Cestini di mela al riso esotico
1h
Curry di pollo Cape Malay
1h
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min
Patate con salsa allo yogurt
45 min