Uyumlu sürümler
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harira
40min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Tabulè di pollo
30min
Budino alla zucca
50min
Zuppa Thenthuk
1 Std.
Gelato di fagioli azuki
11h 10 min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Castella cake (Kasutera)
1 Std. 45 Min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Maiale allo zenzero
25min
Pollo Yassa
1 Std.
Lenticchie all'indiana
35min