Uyumlu sürümler
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Tom Yum tailandese
45min
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Sundal di ceci
6 Std. 45 Min
Riso Kashmiri
30min
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Tom Yum Kung
30min
Cupcake al tè verde
1 Std. 30 Min
Infuso zenzero, limone e curcuma
25 Min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Arroz caldoso
1 Std. 10 Min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35 min