Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange non traitée
- 500 g d'eau
- 1000 g de panais, coupés en morceaux
- 100 g de mascarpone
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 810 kJ / 193 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 25.2 g
- Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 Std.
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée céleri-pomme
45 min
Purée panais potiron
45 min
Purée potiron-orange
30 min