Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de beurre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 800 g de bulbes de fenouil, coupés en morceaux
- 150 g de pommes de terre, coupées en dés
- 1 cube de bouillon de légumes
- 800 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 - 4 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 466 kJ / 112 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de fenouil
50min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Soupe d'artichaut mentholée
10 Min
Soupe de panais
35min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Soupe de laitue
35min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Velouté de topinambour
45 Min