Uyumlu sürümler
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 3 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 300 g de vino blanco semiseco
- 20 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 vieiras
- 3 cucharadas de crème fraîche
- 20 g de maicena
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 976 kJ / 232 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rodaballo con verduras en papillote
1h 15min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 Min
Endibias gratinadas
40 Min
Calamares en su tinta
1u. 5min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Cardo con carabineros
1h
Rodaballo al vapor con uvas
30 Min
Vieiras gratinadas con champiñones
45min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 Min