Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g onions, cut in halves
- 120 g leeks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus 6 tsp extra to serve
- 600 g mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 120 g ditalini or similar short dried pasta
- 6 fresh basil leaves, torn in pieces (isteğe bağlı)
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Minestrone
45min
Noodle soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Tofu stew
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Danish Split Pea Soup
1h
Red Lentil Soup
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min