Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), geviertelt
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 100 g Bulgur
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Kichererbsen-Eintopf
30 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min