Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Zwiebeln (120-150 g), halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
-
1
rote Chilischote, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
veya ¼ TL Chili, gemahlen - 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 3 TL Curry
- 600 g Süßkartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 60 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Blattspinat, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1212 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30 min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45 min
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 min
Kichererbsencurry
40 min
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Zucchinibowl mit Tofu
40 min
Kokos-Linsen-Pasta mit Mango
35min
Karibisches Curry
45 min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35min
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10 Std.