Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Zwiebeln (120-150 g), halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
-
1
rote Chilischote, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
veya ¼ TL Chili, gemahlen - 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 3 TL Curry
- 600 g Süßkartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 60 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Blattspinat, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1212 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40min
Karibisches Curry
45min
Kichererbsencurry
40min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 Min
Kokos-Linsen-Pasta mit Mango
35 Min
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10 Std.
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Kürbis-Korma
1h