Cihazlar ve Aksesuarlar
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 30 dk
4 portions
Malzemeler
Dough
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
26.6 g
Kalori
3130 kJ /
748 kcal
Yağ
39.7 g
Lif
11.6 g
Karbonhidrat
75.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pizza
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Taste of Spring
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Za'atar
Değerlendirme yok
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1sa
Miso kraut
168sa 20 dk
Slow-cooked Haricot Beans
14sa 40 dk
Beetroot and Kale Pizza
2sa
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2sa 10 dk
Camille Carrot and Almond Cakes
1sa 35 dk
Pea and Courgette Tarts
1sa
Sweet Potato Pizza
1sa 5 dk
Gluten Free Cheese Choux
1sa
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1sa 25 dk
Sonja's Bread
3sa 10 dk