Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema spalmabile di funghi
35 min
Crostoni alla salsiccia
15 min
Sformatini di uova e funghi
40 min
Salsa ai porcini
20 min
Tartine tonno e ceci
30 min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Crema spalmabile alla mortadella
15 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min