Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base della torta
- 120 g di zucchero
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di Alchermes
Ripieno
- 250 g di pane bianco a fette
- 150 g di latte
- 150 g di acqua
- 150 g di bietola, le foglie lavate
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di uvetta, ammollata e strizzata
- 100 g di pinoli
- 120 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amaretti sbriciolati
- 15 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- 20 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2121 kJ / 501 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 dk
Torta salata di bietole
1sa
Torta salata pasquale
2h
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata bietole e uova
2h
Pandolce genovese
1h 30min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 dk
Torta salata porri e bietole
1h 30min