Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 Min
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50 min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Focaccine aneto e feta
1 Std. 25 Min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Muffin ricotta e zafferano
40 Min
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3h 30min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min