Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1j
Cheesecake al forno con fagiolini
2j
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10 min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Quiche pere e gorgonzola
1j
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Quiche ai pomodorini
1j
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1j 30 menit
Pumpkin pie
2j 30 menit