Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di radicchio Trevisano a listarelle
- 100 g di salsiccia luganega, spellata e sbriciolata
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di pane raffermo a pezzi, ammollato nel latte e strizzato
- 1 uovo
- 80 - 100 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2417.9 kJ / 577.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 50.9 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 900 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di polenta
25 phút
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Gnocchi bicolore
2hod.
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1hod. 10min
Spatzle alla barbabietola
30min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Tortel di patate
40min