Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 50 g Zitronensaft
- 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Koriander, frisch, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 40 g Sesamöl
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 120 g Fischsauce
- 50 g Garnelen, roh, geschält
- 2 Dosen Kokosmilch, ungesüßt (à 400 g)
- 100 g Glasnudeln, mehrfach durchgebrochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3001 kJ / 717 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Kokossuppe mit Garnelen
35min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Meeresfrüchte Korma
40min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1hod.
Meeresfrüchte Korma
40min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1hod. 20min
Asia-Hühnersuppe
1hod. 20min
Asiatische Curry-Champignon-Suppe
25 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.