![Pork tenderloin with mustard sauce Pork tenderloin with mustard sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD16B090-E2B5-4436-9FBE-7C314D828CE6/Derivates/9D708687-B43D-4A75-82A0-A145C4D49190.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
veya 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 16.65 g
- Lif
- 0.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Tarte Bourguignonne
1h 30 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35 min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Risotto with Parmesan cheese
30 Min