Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
veya 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 16.65 g
- Lif
- 0.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatloaf
1hod. 20min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1ωρ. 40 λεπτ.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Greek style pork stew
45min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1hod.
Meatballs in Spanish sauce
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 λεπτ.
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 λεπτ.
Pineapple Pork Chops
2hod. 40min