Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
veya 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 16.65 g
- Lif
- 0.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Pesto Pasta
40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1u.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork tenderloin parcels
1u.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1u.
Chicken Liver Pate
25 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min