Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (isteğe bağlı)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ratatouille
40min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Lentil loaf
1 Std. 55 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Versatile smooth soup
45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min