Cihazlar ve Aksesuarlar
Mediterranean pearl barley risotto
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, washed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
fine salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (isteğe bağlı)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgette sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)50 g
-
almond butter, white60 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
16 g
Kalori
2159 kJ /
517 kcal
Yağ
23 g
Lif
8.5 g
Karbonhidrat
52 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vibrant Vegan
10 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Minestrone
45 dk
Nut Balls with Tomato Sauce
50 dk
Curried lentils and steamed pumpkin
1sa 15 dk
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 dk
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Carrot and Peanut Bake
55 dk
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Cheesy veggie oat bars
45 dk
Soy bolognese
40 dk
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2sa 50 dk