![Mediterranean pearl barley risotto Mediterranean pearl barley risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2F46952-31CB-42AA-9714-20B03FDDA422/Derivates/B1009483-74CF-463C-8849-5F01E0DDD230.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (isteğe bağlı)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil moussaka
2h 20min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1u. 40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Spinach and tomato quiche
1u. 45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 мин.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h