Mediterranean pearl barley risotto
TM6 TM5

Mediterranean pearl barley risotto

3.3 ( 6 değerlendirme )

Malzemeler

  • 70 g shallots (2-3 shallots)
  • 30 g olive oil
  • 250 g pearl barley medium, washed and drained
  • 100 g dry white wine vegan
  • 750 g water hot
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
    veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) vegan
  • ½ tsp fine salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • ¾ tsp dried thyme (isteğe bağlı)
  • 40 g pine nuts
  • 400 g courgette sliced (5 mm)
  • 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
  • 60 g almond butter, white

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
517 kcal / 2159 kJ
Protein
16 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
52 g
Lif
8.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler