Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes
13h
Focaccia aux fanes de navet
3 godz. 15 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Farçou
2 Std. 20 Min
Gratin de blettes
1h
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min