Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de blettes
1h
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte aux blettes
13h
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Farci charentais
2h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min