Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
-
300
g Erbsen, frisch
veya 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 30 g Honig
- 10 g Sonnenblumenöl
- 300 g Birnen (etwa 2 Stück), reif, fest, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 27.2 g
Alternatif tarifler
Steckrüben-Eintopf
45min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Steckrüben mit Kartoffeln
40min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 Min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1h 30min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50min
Grünkohleintopf mit Würstchen
1h 20 min
Fenchelsalat
3 godz. 35 min
Bunte Bohnensuppe
50min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40min