Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
-
300
g Erbsen, frisch
veya 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 30 g Honig
- 10 g Sonnenblumenöl
- 300 g Birnen (etwa 2 Stück), reif, fest, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 27.2 g
Alternatif tarifler
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30 min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 godz. 5 min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 Min
Fenchelsalat
3h 35min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45 min
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15 Min