Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Kürbiskerne
- 10 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 12 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 TL Fleur de Sel
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Chiliflocken
- 1 TL brauner Zucker
- 650 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Schweinenacken, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), gewaschen
- 10 g Balsamico, hell
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1412 kJ / 337 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40 λεπτ.
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40 λεπτ.
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40 λεπτ.
Italienischer Gemüseeintopf
40 λεπτ.
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1h 30min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1h
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 Min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 λεπτ.
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 Min