Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g Birnen, sehr fest, geviertelt und entkernt (mit Schale)
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Zitronensaft, frisch
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohl-Slaw
50 Min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40 dk
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 dk
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 Min
Coleslaw
10 Min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 dk
Blumenkohl-Taboulé
2h 25min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 dk
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 Min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 Min