Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g Birnen, sehr fest, geviertelt und entkernt (mit Schale)
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Zitronensaft, frisch
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1h 30min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 min
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30min
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15min
Rotkohl-Slaw
50min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Blumenkohl-Cashew-Salat
45min