Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g Wasser
-
1000
g Dicke Bohnen, frisch, gepalt (ergibt 300 g Bohnenkerne)
veya 1000 g dicke Bohnen, TK, gepalt (ergibt 300 g Bohnenkerne) - 2 Pck. Garnelen, roh, geschält, TK (à 160 g)
- 6 - 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zitrone, Bio, 4 Streifen Schale (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 400 g Bandnudeln (z.B. Bavette)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3018 kJ / 720 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Graupenrisotto
50 Min
Lachs-Linguine
30 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Paprika-Omelette Jägerart
45 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Nudelsalat mit Bohnen und Garnelen
55min
Wirsing-Pasta
35min
Linguine mit grünem Spargel und Käse-Mandel-Sauce
35min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1u.
Bohnen Carbonara
25 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min