Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g Wasser
-
1000
g Dicke Bohnen, frisch, gepalt (ergibt 300 g Bohnenkerne)
veya 1000 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut, gepalt (ergibt 300 g Bohnenkerne) - 2 Pck. Garnelen, roh, geschält, TK (à 160 g)
- 6 - 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zitrone, Bio, 4 Streifen Schale (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 400 g Nudeln, lang (z.B. Bavette)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3018 kJ / 720 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1h
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1 Std. 20 Min
Pasta mit Tomatenbutter und Kabeljau
35min
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1h
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Wirsing-Pasta
1h
Lachs-Linguine
30min
Spargel mit Bozner Sauce
1sa 25 dk
Pfifferlinge in Speckrahm
55min