Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Ras el Hanout
- 1 ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 100 g Olivenöl
- 530 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 Paprika, gemischt, rot und gelb, in Stücken (2 cm)
- 300 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 350 g Ditalini (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Agavendicksaft
- 50 g Öl, z.B. Rapsöl
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2445 kJ / 583 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3h 45min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1h 40min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3 Std.
Nudelsalat
1h
Tortiglioni-Salat mit gelbem Tomaten-Sugo
1sa 30 dk
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Bohnensalat mit Tomatendressing
35min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2sa
Tomaten-Kartoffel-Salat
1 Std. 20 Min
Vegetarische persische Bohnenpatties
1h 40min
Reis-Gemüse-Salat
45 dk