Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 100 g Mandeln, gehackt
- 100 g Rosinen
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 776.5 kJ / 185.5 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sportler-Brot
3sa 50 dk
Quarkstuten
1j 30 menit
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27sa
Rheinisches Schwarzbrot
3sa 15 dk
Rosinenbrötchen
2j 30 menit
Rosinenstuten
3j
Butterstuten
3j
Quarkstuten
1 Std. 20 Min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1j 30 menit
Schwarzbrot
3j