Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g alho-francês
- 50 g amêndoa torrada s/ pele
- 2200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 15 g salsa
- 30 g azeite
- 1 c. chá de paprika
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 100 g cebola cortada em pedaços
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 350 g quinoa lavada e escorrida
- 200 g camarão s/ casca cortado em lâminas finas
- 80 g pimento vermelho em conserva, em pedaços
- 200 g natas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2259.3 kJ / 540 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 60.1 g
- Yağ
- 25.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 1038.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuscuz de salmão e pepino
45 min
Gnocchi de feijão-branco
1h 10 min
Frango picado com polenta
45 min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4h 10min
Salada de salsicha, queijo e rabanetes - TM6
25 min
Jambalaya com chouriço, camarão e manga
3 Std.
Espinafres com gambas
45 min
Sopa do verde
1 Std. 20 Min
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM5
30 min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9 Std. 20 Min
Salada de frango com queijo de cabra
1 Std. 15 Min
Bacalhau à Conde da Guarda
1h 10 min