Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de sal
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 449 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmelada
50min
Broa de milho
2 godz. 20 min
Bolo podre de Castro Daire
2h 35min
Rosca de queijo e presunto
2 godz.
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Fogaça
3h
Bolinhos de bacalhau
1 godz.
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Pataniscas de bacalhau
50min
Pastéis de bacalhau
45 min
Bola de carne
1 Std. 20 Min