Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de sal
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 449 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pataniscas de bacalhau
50min
Trança
2h 20min
Folar de Trás-os-Montes
2óra 30p
Broa de milho
2h 20min
Marmelada de castanha
40 min
Folar transmontano
3h 50min
Bolo podre de Castro Daire
2h 35min
Ciabatta com azeitonas
1h 30 min
Fogaça
3óra
Regueifa da Páscoa
3 godz. 15 min
Marmelada
50min
Bola de carne
1h 20min