Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de sal
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 449 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles
1h 30min
Marmelada de maçã reineta
1h 10 min
Bolo podre de Castro Daire
2 Std. 35 Min
Jesuítas
20min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1 Std.
Bolinhos de bacalhau
1 Std.
Pataniscas de bacalhau
50 min
Bola de carne
1 Std. 20 Min
Folar de Trás-os-Montes
2u. 30min
Rabanadas
55 min
Geleia de marmelo
1 Std.
Marmelada
50 min