Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g cebola
- 200 g azeite
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 100 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g pão saloio ou rústico, cortado em pedaços pequenos
- 4 ovos médios batidos
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4539.4 kJ / 1085 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Karbonhidrat
- 76.8 g
- Yağ
- 61.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 4947.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto à alentejana
30 Min
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Risoto de mexilhão com grelos
40 λεπτ.
Açorda de tomate
20min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Bacalhau espiritual
50 Min
Empadão de pato com alheira
1ωρ. 50 λεπτ.
Embrulhos de couve com bacalhau
2 Std.
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Aletria de laranja
40 λεπτ.
Bacalhau à abade de Priscos
50 Min
Açorda de marisco
30 Min