Cihazlar ve Aksesuarlar
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
487.1 mg
Protein
23.3 g
Kalori
1892.8 kJ /
452.4 kcal
Yağ
27.3 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
10.2 g
Karbonhidrat
30.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Celebrate Spring
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spring Chicken Casserole
1sa 30 dk
Beef-Ragout with Macaroni
30 dk
Chicken and Chickpea Tagine
1sa 20 dk
Chicken Tagine
25 dk
Meatballs with Tomato Sauce
45 dk
Chicken Breasts Pizzaiola
50 dk
Cottage Pie
1sa 10 dk
Tomato and Basil Chicken Stew
35 dk
Chicken chorizo and chickpea stew
40 dk
Chicken Cacciatore
50 dk
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 dk
Chicken Curry with Spinach
1sa 5 dk