Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing

Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing

3.9 14 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
12 portions

Malzemeler

Chocolate zucchini cupcakes
  • coconut oil cooking spray for greasing
  • dairy free milk chocolate
    100 g
  • zucchini cut into large pieces (3-4 cm)
    250 g
  • arrowroot flour
    80 g
  • raw cacao powder
    20 g
  • coconut flour
    50 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • dark coconut nectar syrup
    90 g
  • natural vanilla extract
    1 tbsp
  • eggs
    4
Blueberry icing
  • coconut cream
    50 g
  • gelatine powder
    1 tbsp
  • fresh blueberries (1 punnet)
    125 g
  • icing sugar
    220 g
  • coconut oil (liquid)
    20 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 270.7 kcal / 1136.9 kJ
Protein 5.2 g
Yağ 11.2 g
Karbonhidrat 39 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 7.6 g
Sodyum 158.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...