Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 1498 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Beetroot salad
10 Min
Mushroom risotto
30min
Rice salad
1 Std.
Vegan parmesan shards
3h 55min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Değerlendirme yok
Gluten free pasta
50min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Acai berry bowl
10 Min