![Gluten free spinach and lemon pasta Gluten free spinach and lemon pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/169E86DD-5B10-404D-B609-9D983845EE5A/Derivates/945B80BE-929F-49BB-B0BB-3D59BA95857D.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 1498 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Layered lamb curry
1h
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 godz.
Baby's first Christmas
2 godz.
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24h 15min
Magic potion
1u. 5min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free pita bread
1h 15min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3hod. 5min
Gluten free flour mix
10min