Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 1498 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Mushroom quinotto
30 min
Sangria ginger punch
1h 5min
Little piggy faces
2 godz. 30 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min