Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g queijo parmesão
-
800
g caldo de peixe caseiro
veya 800 g água e 1 cubo de caldo de peixe - 550 g corvina (3-4 postas aprox.)
- 1000 g amêijoa fresca e limpa
- 1 ½ c. chá de sal
-
200
g molho de tomate e vodka
veya 200 g tomate em pedaços - 320 g arroz p/ risoto
- 80 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- Manjerona, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 703 kcal
- Protein
- 68 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de pato
1h 15min
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Risoto de bacalhau
50 min
Caldeirada à algarvia
3h
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Arroz de tamboril
35 min
Risoto de dourada
1h
Risoto de laranja com pato
35 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Raia alhada
40 min
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto verde com salmão
45 min