Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g queijo parmesão
-
800
g caldo de peixe caseiro
veya 800 g água e 1 cubo de caldo de peixe - 550 g corvina (3-4 postas aprox.)
- 1000 g amêijoa fresca e limpa
- 1 ½ c. chá de sal
-
200
g molho de tomate e vodka
veya 200 g tomate em pedaços - 320 g arroz p/ risoto
- 80 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- Manjerona, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 703 kcal
- Protein
- 68 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Arroz de tamboril
40min
Arroz de tamboril
35min
Risoto de polvo
1h 20min
Risoto de línguas de bacalhau
55 Min
Risoto preto com chocos
1h
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de polvo
1 godz. 10 min
Arroz de tamboril e camarão
45 Min
Risoto de dourada
1h