Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 g de beurre, pour le plat à gratin
- le zeste d'un citron jaune
- le zeste d'un citron vert
- 150 g de sucre en poudre
- 300 g de chair de courge d'hiver, type butternut, potiron ou citrouille, détaillée en cubes
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 50 g de fécule de maïs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 727 kJ / 171 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau à la patate douce, à l'orange et aux épices
2ωρ. 20 λεπτ.
Milla de potiron
1sa 10 dk
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1sa 15 dk
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1ωρ. 45 λεπτ.
Flans de petits pois
1sa
Flans de poireau
35 dk
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Flan de patate douce aux épices
55min
Flan de patate douce
40min
Flan d'aubergine
1sa
Gratin de poireaux à l'orange
1sa
Gratin de potiron aux châtaignes
1sa 10 dk