Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di polpa di agnello, disossato e a tocchi
- 700 g di acqua
- 4 melanzane (600 g circa), a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di riso
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 4 cipolle a metà
- 100 g di olive nere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55 min
Patate novelle ripiene
1 godz. 5 min
Melanzane ripiene di quinoa
1 godz. 35 min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8h
Involtini di scottona
1h 10min
Melanzane ripiene
1h 30min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40min