Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Karbonhidrat
- 72.5 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappardelle umbre al pomodoro
1 Std.
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Panzerotti alla romana
55min
Fazzoletti Jôf Fuart
2 Std. 30 Min
Bignè lumachine
Geen beoordelingen
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55min
Bignè cake
4 Std.
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Pasticcio di tortellini
1 Std. 30 Min
Pasta gratinata
50 Min