Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- farina tipo 0 q.b.
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Karbonhidrat
- 72.5 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Pizza alla romana
1h 40min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Ficelles picardes
1 Std. 25 Min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Crostata all'amarena
2 Std.
Costine di maiale caramellate alla mela
2h 35min
Pizza mele e brie
1h 50 min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20min
Pasta gratinata
50 Min
Pizza diavola
1h 45min