Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Karbonhidrat
- 72.5 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla valdostana
35min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Lasagne all'amatriciana
2 Std.
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Marinatura al Whisky
15 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40min
Croissant francese
5h 20min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min