Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (isteğe bağlı)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Trippa in umido
1h 10min
Agnello al vino
40min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Capriolo alla valdostana
1h 45min