Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (isteğe bağlı)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo in umido ai funghi
50min
Agnello al vino
40 min
Pollo alla cacciatora
50min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo con crema di verdure
50min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Scottiglia
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min