Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (isteğe bağlı)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo con patate
1u. 10min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min
Spezzatino di manzo e fagioli
1u. 30min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Pollo alla romana
1u. 10min
Spezzatino di manzo alla catalana
2u.
Pollo, pancetta e olive
35min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1u. 10min