Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.1 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 242.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette di riso
2h
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Croissant salati agli spinaci
3 Std.
Tortino di verdure al Bitto
1 Std. 10 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min
Crocchette ai funghi porcini
2 godz. 50 min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Spiedini di pollo alla provenzale
45min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min