Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.1 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 242.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1sa
Pollo con salsa ai peperoni
55 dk
Insalata di patate all'australiana
1h 30min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20min
Paccheri filanti al gratin
1h 35min
Ficelles picardes
1h 25min
Millefoglie all'albicocca
55 dk
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Melanzane ripiene
1h 30min
Peperoni ripieni
1h 5min